Vinterbröllop

Nu är december här och det är allt fler som väljer att gifta sig nu. Förhoppningarna är stora och många hoppas på en krispig och vit bröllopsdag. Här i Sverige kan det vara lite svårt att kunna pricka in rätt dag, men man kan göra så mycket när det kommer till dekorationer för att få in vinterkänslan genom hela bröllopet.

IMGP4112.jpg
Fotograf: Emelie Essberg Samarbete med: Fru Nordlund

För att få in vinterkänslan och naturen genom hela bröllopet behövs det naturinslag. Använd mycket grönt, mossa och trä så kommer ni långt. En populär dekoration detta år är att använda sig av ringar i olika storlekar och i detta fall är det ypperligt att dekorera dem med mossa och ljusslingor. En produkt som är populär hos oss är våra färdiga mossringar, finns i två olika storlekar.

Direktlänkar till ringarna: Mosskrans L, Mosskrans M

Att fästa dessa med satinband i valt färgtema ger ett väldigt vackert utseende. Vi har flera olika produkter som passar till vinterbröllop och nedan kommer mer inspiration.
Att ha en fotografering utomhus ger er magiska bilder som ni länge kommer att njuta av.

Direktlänkar: Glasask, Ringkudde, lykta

mossboll-18cm-8be.jpg
Direktlänk: Mossboll 18cm, Mossboll 11cm

Vi har även enbart metallstommar, formade som ringar, för att kunna dekorera själv. De är även väldigt fina att ha som de är med bara något satinband runt eller en ljusslinga.

metallstomme-till-krans-30cm-d51

Direktlänk: Metallstomme

Som ni ser så finns det mycket vackert att använda för att få in naturkänsla och vinterkänslan i ert bröllop, sedan hoppas vi självklart att snön är med er. Vi kan varmt rekommendera att använda er av mycket vitt i ert tema, det blir en fin brytning mot det naturliga i brunt och grönt. Samt återspeglar snön och det härliga vinterlandskapet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s